Supersnygga smycken!




Jag är med och tävlar om ett eget designat smycke hos Pinkybell. Där jag får bestämma helt och hållet vad jag skulle vilja ha för smycke och hur det ska se ut.
Tävlingen finner du på http://www.pinkybell.webblogg.se/
Tävlingen avslutas torsdagen den 29 april klockan 20:00! Var med och tävla du oxå;D

LYCKA TILL!

Lucky me

Här lagas det lunch, spaghetti och köttfärssås. Var precis ute och gick en sväng och testade min nya mobils kamera lite. JAPP, jag har fått en ny tele faktiskt. Susan hade en som hon inte tyckte om så då fick jag ta den :D Min är ju så cp och startar om sig och stänger av sig hela tiden, så det passade perfekt! Det är en samsung med touch screen och 8 megapixel kamera :D Ibland har man bra tur!

Igår var vi hos Susan och pappa ett tag, Morgan och pappa fixade med golfen. Var även innan det ute och gick runt färnsjön.

Jaa, thats it for now. Bjuder på två bilder tagna med mobilen. Har dock inte förstått inställningarna på kameran så bra än ;p


24 april

Lördag den 24 april är det idag, det närmar sig den 8 juni, då jag ska till mitt sommarjobb och kolla på schemat ;) Jag och Morgan har redan börjat diskutera våran packning, vad vi ska ha med oss och fasar för hur det egentligen ska få plats ;p Eftersom vi ska vara där större delen av sommaren eller kanske till och med hela, så vill jag inte lämna kvar så mycket kläder här. Vill ju kunna ha options :D Det kommer bli en utmaning att dra på den packningen plus Marilyn. Men jag längtar!

I förmiddags var vi upp till bowlinghallen och spelade bowling med pappa och Susan, gick väl sådär med det var kul! :D Tänk, jag som faktiskt har tränat bowling när jag var liten, det sitter då inte i fortfarande (om det ens fanns där då vill säga). Hehe. Vad har vi gjort mer då..? Ätit en jättegod köttfärssås som älskling lagade till förut, mmm. Ska även äta den igen nu ;) Och så har vi varit ute och gått litegrann.

Igår var vi i Karlstad en sväng, mest för att se något annat än tråkiga Filipstad. Hittade faktiskt ett par skitsnygga skor på H&M.

Ikväll blir det filmmys och dadlar! GOTT!




Dessa skor var det jag köpte, hade kostat 499:- men dessa fick jag för 100:-. Vilket kap! Sista paret också ;)



Bilder från våran promenix




Lycka!

Fick precis ett samtal från ett äldreboende i Lycksele och jag har nu fått ett sommarjobb! :D Jag kokar av glädje, för nu kan vi vara där uppe i sommar utan att arbetsförmedlingen tvingar ut mig på någon hemskt praktik här i stan. Wiiohooo :D


Längtar

Godmorgon! Har precis kommit ur duschen och ska göra mig i ordning lite för att gå över till mamma en sväng. Det är inte sol idag heller, jag är trött på mulet och blåsigt :/ Vill att det ska vara så varmt så man kan gå i tröja åtminstonde. Fast iofs är det ju bara april ;p

Ska ringa till några av alla sommarjobb jag sökt i Lycksele idag, se hur det går för dem eftersom alla verkar vara jäkligt sega. Två ställen där jag sökt lovade både att de skulle höra av sig oavsett om man skulle få jobb eller inte. Men när jag ringt dit visade det sig att de hade fullt. De tar bara in folk som jobbat förut, de vågar fan inte satsa på nåt nytt, någon som inte är därifrån. Blir så förbannad! Men men, än är det inte avgjort, har ju många fler ställen att hoppas på :)

Igår beställde vi tågbiljetter till Göteborg. Känns skönt att ha det klart, priserna kommer nog bara gå uppåt. Så nu är det bara vänta till maj, wihoo. Sen är det sommaren att vänta på, när vi ska åka uppåt. Vet inte om vi ska flyga eller åka bil, eftersom Marilyn ska med. Kanske blir lättast med bil? Hmm, har iaf ett tag att fundera.

Som sagt, göra sig i ordning var det.

Bilder



Här är lite olika bilder från denna vår :)

Middag

Just nu sitter jag och Morgan i köket vid en varsin dator och nördar ;) Avslappnande minst sagt. Har precis varit hos syrran där vi gjorde mat, nån annorlunda maträtt som vi ej ätit förr. Köttfärssås typ som man fyller i franska (bröd) och sedan ost ovanpå och in i ugnen :p Låter knepigt men det var väldigt gott.

Annars idag har det väl inte hänt så mycket, varit ute i solen ett tag, då den var framme. När den går i moln blir det ju iskallt! Ännu en gång, gud vad jag längtar till sommarn!

Nej, nu ska jag nog kika lite på kläder igen, något man aldrig blir trött på ;)

Hagfors

Nu har vi precis kommit hem från Hagfors, var och hälsade på mormor & morfar och moster Maria :) Mormor & morfar firade guldbröllop, 50 år. Det är inte dåligt. Grattis! :) Jag och Morgan tog en sväng ner på staden där, men så värst mycket att kika på finns det ju inte ;p

Vart har den underbara solen tagit vägen? Har varit blåsigt och tom regn nu ju, fy. Jag som fick sådan sommarlängtan. Men men, den kommer väl den med så småningom ;) När det regnar ute kan man iaf sitta inne och mysa, med gott te och se film. Det är exakt det vi nu ska göra :D

Måste även berätta om en klädsida som Mathilda visade mig, boohoo.com. Där hade det jävligt snygga klänningar! Och mycket dessutom :)


Tisdag

Denna tisdag har varit en härlig dag. Gick upp tidigt och tvättade, sen satt jag och Morgan i solen ett tag. Senare hälsade jag på hemma hos Natasha :) Efter det mer promenad och sådär, så underbart väder!

Imorn på förmiddagen blir det tårtbak, sen tårtätande ;p hehe. Finns inte så mycket mer att uppdatera. :)

Vår

Idag kan man minst sagt säga att det är vår, på riktigt! Solen skiner och jag har till och med fått fräknar. Gud va lycklig man blir i detta väder :D

Idag har vi varit ute nästan hela dagen, gått runt lite och njutit av värmen. Följde med mamma till Pekås och inhandlade ingredienser till tårtan jag ska baka på onsdag, vi ska fira Tommy i efterskott. 

Vi var ju även i Stockholm i helgen hos Mathilda. Det var riktigt kul, kikade runt litegrann på stan, gick på en teater, Hamlet, åt gott och mådde gott! Tyckte helgen gick för fort, det är så skönt att komma bort ibland. Känner verkligen att längtan att flytta någon annanstans växer :)

Nu ska vi äta, sojakött kokat i kokosmjölk, sallad och tortillabröd. MUMS!


Bilder

Här är lite bilder från sist vi var i Stockholm :)



Stockholm, here we come again

Imorgon åker jag & Morgan till Stockholm igen, hälsa på Mathilda :) Kul, jag älskar att fara runt :D Så idag blir det att packa lite granna och sådär, fixa. Ska även över till mamma strax, när hon slutat. Vi ska boka hyrlägenhet i Göteborg över en helg i maj. Det ska också bli väldigt kul! Var längesen man var där.

Annars så väntar jag mest på sommaren, och nu är det inte långt kvar ;)

RSS 2.0