Sommar = Arvikafestivalen

Har precis ätit och kikar nu på Arvikafestivalens hemsida. Måste köpa biljett snarast! Blir nog idag när jag kommer hem från jobbet. Ska bli så kuul, extra kul eftersom jag inte kunde åka dit förra året. Så nu jäklar.

Förövrigt har jag noll lust att åka till jobbet, blä.


24 maj

Tjena. Nu har jag iaf något att skylla på varför jag inte uppdaterat, har varit utan internet i några dagar. Jag och Morgan bor hos pappa och har gjort det i ca två veckor, för pappa och Susan är i USA. Och såklart krånglar nätet, som vanligt.
Sitter just nu i ett stekhett hus, är typ 30 grader här inne. Har nästan precis ätit middag, blev sent för jag jobbade till 20. Det är det enda jag gör nu för tiden känns det som, jobb jobb jobb. Man får ingen tid över till annat. Blir likadant imorgon, 14-22.15, puh.

Snart är det sommar också. Har ju fått sommarjobb på ICA men jag valde att bara jobba period två, och kanske första veckan på period ett. Ska ju till Arvika vecka 27 plus att jag vill åka upp till Morgan några veckor också så blir bara att jobba halva sommaren :) Känns riktigt bra.

Nu ska vi väl kika på nån film eller så, sen sova.

(Internet har inte kommit tillbaka, tjuvar av någon granne, höhö)


I love you

Då var man sjuk då. Ont i halsen och jävlig, usch. Men det var väl tur att det kom nu och inte när vi var i Stockholm. Helgen där var väldig bra. Morgans familj var helt underbar, blev många skratt, hehe. Det blev ca 3 dagars shopping, fast köpte konstigt nog bara två grejer. Eller ja, tre. Köpte ett kit för naglarna så de blev helt glansiga. UTAN nagellack.
En dag spenderade vi även på skansen. Aldrig varit där förut men det var kul :) Så nu har man gjort det också.
Just ja, gick även förbi Johan Palm på stan. Coolt! Nje, inte direkt, men ändå :p Haha

Var i Kristinehamn med mamma idag, skulle till optikern och så passade vi på att handla lite grann och så.

Nu blir det att mysa i soffan framför tvn. Och vänta på att Morgan ska komma :)

STHLM

Jahapp, det blev inge jobb idag. Vaknade vid fem imorse av att jag var ashungrig, sådär hungrig så man mår illa, blir skakis och näst intill svimfärdig. Så jag gick upp och åt en banan och två knäckebrödsmackor. Men det var ju bara onödigt eftersom de några minuter senare kom upp igen. Helt förskräckt (iom att spy är det värsta jag vet), gick jag och la mig igen efter ett tag. Lyckades somna och sov i ca 20 minuter tills det var dags igen. Fy fasen. Var tvungen att ringa jobbet och säga att jag inte kunde jobba idag, skulle ha jobbat 09.30-18 egentligen. Trodde först det var magsjukan som smygit sig på, men det kan det inte vara. Mår bra nu, inte ens illamående eller nåt. Något mysko var det iaf, men skönt att det är borta nu. Jävligt tur också, eftersom jag och Morgan beställde bussbiljetter till Stockholm igår. Ska åka dit imorn och stannar hela helgen. Ska träffa nästan hela hans familj :) Skoj.

Nu är det hög musik och städning av garderober och rum som gäller!

Ciao

RSS 2.0