Helgen mm.

Jag och Morgan är hemma hos pappa och Susan i huset nu, husvakt och kattvakt åt allas katter ;p Det är faktiskt skönt att bo i huset ett tag, lite mer utrymme.

I helgen var Morgans syster Mathilda och hennes sambo Max här och hälsade på :) Det var väldigt trevligt, och vi hann faktiskt med mycket på ca en dag :p Promenad, bowling, lunch och fika på stan, spela spel, umgås. Något som måste göras om tycker jag :) Ska nog antagligen åka till Stockholm och hälsa på nästa gång.

Just nu är Morgan och gör tenta, den sista för denna gång, skönt. Efter det blir det att hitta på något skoj, och senare i veckan blir det en tur till Örebro, stan och gustavsvik :) Nice!


Wonderful

Sol sol sol, fyfan va skönt det är! :) Känner verkligen hur våren börjar komma och snart är sommaren här. Aldrig längtat så mycket som nu. Längtar även till helgen då vi får finbesök jag och Morgan :) Livet är skönt!

100 år senare

Jag fick för mig att börja skriva lite här igen.. Men jag får se ur länge jag orkar hålla på. Men kan ju iaf ge det ett försök ;)
Dagliga uppdateringar kommer det ej bli, utan isf mer om det hänt något extra speciellt, haha.


RSS 2.0