London

Sitter och har precis käkat lite kvällsmat. Jag och Morgan var duktiga och var ute och gick ett tag förut. Sen skyndade vi oss in till ICA innan de stängde för var ju tvungen att köpa passionsfrukt nu när det är så billigt :D Mums. Innan dess jobbade jag 13-20. Fan vad jag jobbar måste jag säga. Väldigt mycket för att vara vikarie :) Men bra.

Vi ska strax lägga oss, blir att åka till Örebro imorgon med Karin och Niklas. Ska bli skoooj :)





Hard work

Torsdag morgon och jag ska strax iväg och jobba, 09.30-18. Alltför långt pass om jag får bestämma, men vad gör man. Åh, det är ju så fint väder, inte vill man sitta inne och jobba hela dagen då. Så jäkla typiskt.

Efter jobbet ska jag träffa Natasha då :) Får se vad vi hittar på.

Ha en bra dag

Ojoj

Här var det dåligt uppdaterat minsann. Känner inte att orken har funnits till att skriva, plus att jag är trött på hur min blogg ser ut så måste ändra nån dag.

Vad som hänt sen senast är väl att jag kommit hem från Diana i Kristianstad givetvis :p Hon har tom hunnit vara här på besök, under påsk. Blev lite fest och så, roligt. Jag och Morgan har hunnit med några Karlstads-trippar, så har lyckats spendera pengar som jag skulle behövt spara kanske :( Men det var de nog värt. Vad har hänt mer? Hm.. Jag har såklart jobbat rätt mycket, även fått skäll. Så äre.

Börjar få lite panik nu, över sommarn. Vet inte hur jag ska göra, hur man ska lägga upp det :( Men det är ju klart att hjärtat och kärleken går i första hand, så det ska nog lösa sig ändå :)

Imorn ska jag jobba sen träffa Natta som jag inte sett på länge. Det är ett måste! :)


RSS 2.0