Även en bra helg har ett slut

Idag klockan 16.23 går tåget från Kristianstad. Dock inte till Kristinehamn, utan Hässleholm. Efter det måste jag även byta i Katrineholm. Jobbigt. Blir så nervöööös! Men klockan 21.51 är jag framme i Kristinehamn där Morgan kommer stå och vänta på mig :) Wiiiiie.

Det som måste göras innan taxin kmr och hämtar oss är duscha, packa, äta och diska. Så borde sätta igång med allt nu :)

footloose

Jaha, då var det måndag redan och imorn ska jag åka hem till Filipstad igen. Gud så fort tiden har gått.
Diana är i skolan nu, så jag fördriver tiden med att sitta här och lyssna på musik. Ska strax göra mig i ordning lite, diska och laga mat. Ja, som en riktig hemmafru nästan. Sedan när hon kommer hem, efter 16, ska vi ner på stan igen. Får väl se om jag hittar nåt kul, men pengaångesten har börjat smyga sig fram.

Tänkte försöka sammanfatta helgen lite kort. Både fredag och lördag blev det förfest här och sedan vidare till en krog som heter Banken. Där träffade man bla folk som hette Elvis och så blev man kallad samhall av nån jävla idiot (som även tjatade hela tiden om att han var trebarns pappa och att det var den bästa löneökningen). Självklart blev det dans också. Och tyvärr lite för mycket köpande i baren :( Ångest! Men som sagt, man lever bara en gång. Försöker intala mig det hela tiden, haha. Men det var iaf mycket lyckade kvällar, kul att festa med dig Diana igen :D


<3

Sitter just nu i en bäddsoffa i Dianas lägenhet i Kristianstad. Diana själv är i skolan :) Jag ska faktiskt dit strax, efter att jag ätit och gjort mig i ordning, och kolla på när de håller på med socker. De ska göra någon sorts av typ.. skulpturer av det? :p Ska iaf bli skoj att se.

Sedan i eftermiddag ska vi åka ner till stan och kika lite i affärerna och shoppa :D Fast får bli en snabbis idag, eftersom vi måste hem och göra oss i ordning för utgången ikväll ^^ Ska bli grymt kul att gå ut på ett helt annat ställe än vad man gjort förut. Kommer säkert inte förstå ett skit av vad skåningarna säger :D

Igår när jag kom fram efter en lång resa (som jag tyckte gick jättefort faktiskt), så mötte Diana upp mig vid stationen och sedan gick vi vidare till Duvanders som det heter. Ett café eller var de resturang? Aja, hursomhelst. Där fick jag träffa nästan alla i hennes klass, och det bjöds på smörgås och fika. Sångaren från Lasse Stefans sjöng även, haha. Det var trevligt.

Måste även berätta vad som hände när jag skulle åka från Kristinehamn. Morgan följde med mig in i tåget och sa hejdå. Sedan när han skulle gå av hann tågets dörrar låsas och det började åka. Så han fick lov att åka med till Karlstad, för att sedan ta ett annat tåg tillbaka till Kristinehamn, där bilen stog :p Hahahhaa. Fyfan vilken klant :D Men det var roligt :) Miss you.

Nej, nu blev det ett allt för långt inlägg, och jag måste göra mig i ordning. Ha det bra!

Everything happens for a reason?

Dålig uppdatering. Men så blir det när man har andra saker för sig. Så mycket bättre saker.

Rätt mycket har väl hänt sen senast, fast, orka ta upp det här. Tycker inte om när mina nära mår dåligt, önskar det fanns något jag kunde göra för att hjälpa. Men tyvärr finns det nog inte det. Inte mycket iaf. Hoppas bara på att allt gå över och att saker löser sig. Tids nog. Jag försöker iaf finnas där. <3


För övrigt mår jag underbart. Tack för att du dök upp i mitt liv.






Life has just begun

Friday! Jag gillar fredagar :) Har jobbat lite idag, men jobbade dagen så det var nice. Då har man kvällen ledig. Ska strax iväg till Morgan och hitta på något :)

Imorn ska jag träffa Diana som är i stan :D Wie. Saknat dig enormt!  Sen kanske de blir ut med Mariam mfl. Skööjjj.

Jag och Natta har börjat smida lite framtidsplaner ;) Skulle vara sjukt kul.

Lovely

<3<3

Nu blir det staaaan och middag med min kära Natta :) Long time ago.

:D



Haha, Diana, Morgan och jag blev med på en vimmelbild sen i lördags ;) Upplagd på Karlskoga Kuriren,höhö.

You make me happy

Känslan går inte beskriva.. Mmmmm :)

Var i Karlskoga igår och lyssnade när pappa och de spelade (the kingbirds), det var roligt :) Imorn finns vi nog med på vimmelbild, haha. Guuud. Kvällen slutade dock inte lika bra.

Nu blire duschen :)



:D

:D:D:D

:D::D:D

RSS 2.0