Update

Godmorgon! Har precis tvättat håret och väntar på att det ska torka. Vi ska åka till Karlstad idag :) Får låna bilen av pappa och Susan, vi var snälla och var chaufför till Karlskoga åt dom igår ;p Så skönt när man har bil, som en frihetskänsla. Man kan åka vart man vill när som helst och äventyren tar aldrig slut :D Tyvärr så kommer vi vara tvugna att sälja vår kära golf som reservdelsbil. Blir för dyrt att fixa alla fel, så lika bra att skaffa en ny till hösten. I sommar kommer vi ju iaf ha bil eftersom vi är uppe i Vänjurbäck, så ingen idé att skaffa en innan dess :)

Igår hade småaffärerna i stan kvällsöppet och de hade vissa erbjudanden. Så vi köpte 2 teer (15kr/hg) och tre såna där grövre limpor (15kr/st) på skafferiet. Fynd! Och så är det skitgott också, de bakar det ju i butiken. Köpte även 2 st läppstift för 25kr styck på magnolia.

Nästa vecka åker vi till Göteborg med mamma och Diana, va kul det ska bli! Sen efter den helgen kommer tiden gå undan och vips så är det juni och dags att åka upp. Wie, gud vad jag längtar! Skönt att se nya ansikten än alla här i Filipstad. Förhoppningsvis kommer pappa och Susan upp och hälsar på i sommar också :) Det kommer bli toppen!

Nu måste jag äta, är vråålhungrig! Sen off to Kstad :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0